Wonen in Haarlem-Noord

Haarlem-Noord is een plaats met een lange geschiedenis en dat zie je terug in het straatbeeld en de mooie huizen. De wijk is in 1927 bij Haarlem gaan horen, daarvoor was het de zelfstandige gemeente Schoten. Veel van de huizen zijn in de jaren ’30 gebouwd.

In Haarlem-Noord bevindt zich een aantal belangrijke sportlocaties. Voetbalclub vv Schoten bijvoorbeeld en ook hockeyclubs en honkbal- en softbalclubs. Tevens bevindt zich in Haarlem-Noord de kleinste officiële dierentuin van Nederland: Stichting Artisklas Haarlem. En leuk in de wintermaanden: een deels overkapte kunstijsbaan!

Wie van wandelen houdt kan terecht in een van de parken, zoals het Schoterbos of de Kennemerduinen. Haarlem-Noord ligt vlakbij andere leuke plaatsen als IJmuiden, Zaandam en Amsterdam en is gelegen tussen een aantal plassen en natuurgebied Zuid-Kennemerland. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en staat vol sfeervolle huizen en speeltuinen voor de kinderen. En als je er toch eens weg wilt, met een kwartiertje ben je aan zee!

Nog niet overtuigd? Bekijk dit gezellige filmpje.

Krijg je al kriebels? Kijk eens bij ons woningaanbod en wie weet, tot ziens in Haarlem-Noord!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s