NVM Open huizen dag 6 april in Haarlem-Noord

Mensen die op zoek zijn naar een koopwoning, willen het huis graag zien. Foto’s bij het woningaanbod en filmpjes op YouTube werken goed maar de ideale manier om mensen het gevoel te geven dat ze in jouw huis zouden willen wonen, is om open huis te houden. De verkoopkans van je huis verdubbelt zelfs! Op zaterdag 6 april is de NVM open huizen.

Open Huizen Dag vrijblijvend

Een voordeel van de Open Huizen Dag is dat het vrijblijvend is. Je kunt je op deze dag dus ook heel mooi oriënteren als je juist nog niet goed weet wat voor huis je zoekt. De deelnemende woningen staan ook op Funda. Je kunt heel makkelijk een route uitstippelen en alle huizen die je wilt zien bekijken.

Verkoopkans verdubbeld na Open Huizen Dag

Ieder jaar is er twee keer een Open Huizen Dag, de vorige was in september 2012. Naar aanleiding van die dag heeft de NVM een onderzoek gedaan. Wat bleek daaruit? Vier maanden later was 19% van de woningen die deelnamen aan deze dag verkocht. Van de woningen die te koop stonden maar niet deelnamen aan de Open Huizen Dag was na vier maanden slechts 9% verkocht. Dat is duidelijk!

Open huizen dag

Generaal Joubertstraat 13 zwart is te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag

Zaterdag 6 april NVM Open Huizen Dag: maak tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend kennis met de woningen die je altijd al eens van binnen hebt willen bekijken. En als je je droomhuis gevonden hebt of juist een koper, helpen wij je graag verder met het (ver)koopproces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s