Makelaar in Haarlem-Noord

Je huis verkopen in Haarlem begint met een goede makelaar. Zeker in economisch moeilijke tijden kun je niet zonder iemand met expertise. Plotseling zit je met vragen als: wat is een goede vraagprijs voor mijn huis? Hoe voorkom ik dubbele woonlasten? Wat moet je eigenlijk doen om je huis te verkopen?

Makelaar Haarlem-Noord huis verkopen social media

Huis verkopen met social media

Je woning verkopen gaat anders dan een paar jaar geleden; internet speelt nu een belangrijke rol. Dé plek waar mensen kijken is niet meer een advertentie in de krant maar het online woningaanbod van een makelaar, funda.nl enzovoort. Maar ook Facebook, Twitter en YouTube zijn goede plaatsen om je huis onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Makelaar in Haarlem-Noord

Leef! Makelaars-Taxateurs o.z. is gevestigd in Haarlem-Noord. We plaatsen elk huis met een speciale woningfilm, 360-gradenfoto’s en 3D-plattegronden op Funda en op diverse andere woningsites zoals speurders.nl en huizenzoeker.nl. Leef! Makelaars zet alle middelen in om jouw huis te verkopen.

Kijk bijvoorbeeld eens op ons YouTube-kanaal hoe we andere huizen in een kort filmpje presenteren.

Makelaar Haarlem-Noord

Zoek je een makelaar in Haarlem-Noord?

Neem contact op met Leef! Makelaars voor een vrijblijvend gesprek en kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s